Irina Chernobrovkina

SK Projects is een bedrijf met een vonkje in het hart en het resultaat als doel

Story of the brand - Story of Irina Chernobrovkina

Waarom SK Projects? Toen ik mijn eigen onderneming oprichtte, wilde ik een naam die net zo goed en vertrouwd zou voelen als mijn eigen naam. Zo was de naam iSKrinka geboren: een combinatie van “Irinka Chernobrovkina” – zo noemde mijn moeder me, en “Iskra”(Vonkje in het Russisch) – zo noemden mijn collega’s mij in Moskou.

Tegenwoordig werken we met een team van specialisten en het resultaat staat voor ons centraal. Om die reden is “the personal touch” komen te vervallen in de naam, waardoor we SK Projects zijn geworden. SK is het element dat van “Irinka Chernobrovkina” – “iSKrinka” maakt, dat ene vonkje. Het woord ‘projecten’ is toegevoegd omdat elk product van ons binnen een bepaald tijdsbestek en budget een concreet resultaat oplevert.

Wat is dat vonkje van jouw bedrijf?

Laten we samen sparren hoe we jouw verhaal aanstekelijk kunnen maken.

SK Projects is een marketingadviesbureau dat zich onderscheidt door vanuit de marktkennis te starten met uitgeefprojecten en deze vervolgens crossmediaal te ontwikkelen. Voor alle b2b vastgoedmarketing projecten- en activiteiten kun je bij ons terecht.

Weet je al wat je nodig hebt? Vraag direct een offerte aan. We reageren binnen twee uur en zijn gewend met strakke deadlines te werken.

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op via telefoonnummer:
033 211 42 66.