Wie zijn wij

SK Projects is een marketingadviesbureau dat zich onderscheidt door vanuit de marktkennis te starten met uitgeefprojecten en deze vervolgens crossmediaal te ontwikkelen. Uniek in onze aanpak is het desnoods gelijk organiseren van een vastgoedevent of property tour. We verbreden en verdiepen zo je markt.

Weten hoe we je met je communicatie, marketing en events kunnen helpen?

Al meer dan 10 jaar opereren we in de b2b-vastgoedcommunicatie. We hebben geleerd om je doelgroep of doelgroepen van relevante content te voorzien. Het resultaat; meer interactie. Je kunt vertrouwen op onze expertise, en jouw b2b-vastgoedmarketing en digitale communicatiestrategie aan ons uitbesteden.

Voor uitgevers, verenigingen, brancheorganisaties en beurzen biedt SK Projects ondersteuning bij het maken, exploiteren en uitgeven van vastgoedmedia.

SK Projects adviseert vastgoedbedrijven over het opzetten van nieuwe media businessmodellen en, het synergetisch inzetten van verschillende mediakanalen (crossmedia). We voeren wat we adviseren ook uit door het creëren en realiseren van (digitale) mediavormen zoals websites, digitale nieuwsbrieven en magazines, sociale media, video en apps. Als sterke vastgoedmarketingtools zetten we vastgoedevents en Property Tours in en bouwen we Interactive Online Booths voor effectievere beursdeelname.

Ook ondersteunen we organisaties en grote en middelgrote MKB-vastgoedbedrijven bij de contentmarketingstrategie en het efficiënt inrichten van hun contentdistributie via verschillende mediakanalen. In samenwerking met partners, mediapartners en vakbeurzen: Provada, MIPIM, MAPIC, ExpoReal, NRW, Vastgoedmarkt, PropertyNL, Vastgoedjournaal, VGvisie, PropertyEU, CRE Russia.

Wat is dat vonkje van jouw bedrijf?

Laten we samen sparren hoe we jouw verhaal aanstekelijk kunnen maken.

SK Projects is een marketingadviesbureau dat zich onderscheidt door vanuit de marktkennis te starten met uitgeefprojecten en deze vervolgens crossmediaal te ontwikkelen. Voor alle b2b vastgoedmarketing projecten- en activiteiten kun je bij ons terecht.

Weet je al wat je nodig hebt? Vraag direct een offerte aan. We reageren binnen twee uur en zijn gewend met strakke deadlines te werken.

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op via telefoonnummer:
033 211 42 66.