Werkwijze

We leveren maatwerk tegen een scherpe prijs.

Op maat gemaakt voor uw doelstelling

Voor alle b2b-vastgoedmarketingprojecten- en activiteiten kun je bij ons terecht. We zorgen dat je expertise in een passend en effectief format aan jouw klantengroep wordt gecommuniceerd. Heb je al een printuitgave? Dan zorgen we voor een efficiënte overgang naar een multimediaal digitaal contentproduct.

Ook bieden we ondersteuning bij het maken, exploiteren en uitgeven van crossmediale uitgeefprojecten over vastgoed voor uitgevers, verenigingen, brancheorganisaties en beurzen.

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

  • Analyse vanuit onze kennis van de vastgoedmarkt en media.
    We leren je merk en je doelstellingen kennen om de doelgroep beter aan te spreken.
  • Concept vanuit je expertise in de vastgoedbranche. We geven je advies over het nieuwe media format om je doelgroep te binden.
  • Ontwerp vanuit je ambitie en budget. We ontwerpen (cross)media die perfect bij je merk en in je budget passen.
  • Realisatie vanuit het hart en ziel. We realiseren efficiënte en duurzame (cross)mediakanalen waar we zelf trots op zijn!

Je betaalt geen overbodige overheadkosten, want SK Projects werkt met een flexibel team van professionals. We zijn gewend om met deadlines te werken en zorgen voor korte time-to-market.

Wat is dat vonkje van jouw bedrijf?

Laten we samen sparren hoe we jouw verhaal aanstekelijk kunnen maken.

SK Projects is een marketingadviesbureau dat zich onderscheidt door vanuit de marktkennis te starten met uitgeefprojecten en deze vervolgens crossmediaal te ontwikkelen. Voor alle b2b vastgoedmarketing projecten- en activiteiten kun je bij ons terecht.

Weet je al wat je nodig hebt? Vraag direct een offerte aan. We reageren binnen twee uur en zijn gewend met strakke deadlines te werken.

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op via telefoonnummer:
033 211 42 66.