Property Tours

Laat je werk voor je spreken! Voeg je vastgoedproject aan de Property Tours
van SK Projects toe en krijg aandacht van de pers en jouw klanten.

Property tours

Projectbezoeken zijn vaak een onderdeel van je werk maar kunnen ook als marketingtool ingezet worden. Property Tours zijn hiervoor het uitgelezen middel. We organiseren projectbezoeken en bijbehorende contentcampagnes die zorgen voor directe contacten met je doelgroep en meer publiciteit.

Jouw project kan op twee manieren deelnemen aan de property tours:

Ten eerste als onderdeel van een thematour. Elk jaar organiseren we een aantal thema property tours voor professionele bezoekers, zoals Duurzaam bouwen, Property Facility Management, Complex Territories Development, Redevelopment en Investment Tours.

Ten tweede als een single-property tour voor jouw potentiele klanten of de pers. Bij keuze van dit format organiseren we voor jouw project een georganiseerd bezoek van de uitgenodigden. We zorgen voor het programma, uitnodigingen, publiciteit en follow- up volgens jouw briefing.

Projectbezoeken zijn vaak een onderdeel van je werk maar kunnen ook als marketingtool ingezet worden. We organiseren projectbezoeken en bijbehorende contentcampagnes die zorgen voor directe contacten met je doelgroep en meer publiciteit.

 

Property Tours iets voor jouw project? Neem contact met ons op!

Heb je een nieuw project opgeleverd?
Wil je meer interesse vanuit de pers?
Wil je aandacht van internationale beleggers?
Of zoek je specifieke contacten? Property Tours zijn de oplossing
.

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

SK Projects is een marketingadviesbureau dat zich onderscheidt door vanuit de marktkennis te starten met uitgeefprojecten en deze vervolgens crossmediaal te ontwikkelen. Voor alle b2b vastgoedmarketingprojecten- en activiteiten kun je bij ons terecht.

Weet je al wat je nodig hebt? Vraag direct een offerte aan. We reageren binnen twee uur en zijn gewend met strakke deadlines te werken.

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op via telefoonnummer:
033 211 42 66