Marketing communicatie

Besteed je speciale uitgeefprojecten en contentmarketingcampagnes uit aan SK Projects en houd focus op je kernactiviteiten.

Branded media, custom publishing, contentmarketing en evenementen zijn b2b- marketing activiteiten die helpen om je klantengroep aan jouw bedrijf te binden door meerwaarde te bieden. Door jouw kennis en expertise in vastgoed te delen bouw je aan reputatie en naamsbekendheid.

Laat je werk en je ervaring voor zich spreken, durf anders te communiceren met je doelgroep, omarm jouw concurrenten, voeg echt waarde toe voor je klant en laat journalisten jouw bedrijf benaderen vanwege je opvallende inhoudelijke optreden.

Het mediagebruik verandert sterk. Ook in traditionele markten zoals de vastgoedmarkt. We volgen de laatste trends in de B2B communicatie en kunnen daarom multimedia concepten bedenken en uitvoeren die onderscheidend en effectief zijn.

  • Wij vertalen de kennis en expertise van jouw bedrijf in een multimedia contentproduct dat zorgt voor gewenste interactie met je klantengroep.
  • We verwerken je bestaande publicatie(s) in een digitale contentmarketingstrategie.
  • We vertalen markttrends in B2B-contentmarketing naar commerciële kansen.

Embrace bricks, think flamingo

Voor onderscheidende communicatie campagnes met lef en passie neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

SK Projects is een marketingadviesbureau dat zich onderscheidt door vanuit de marktkennis te starten met uitgeefprojecten en deze vervolgens crossmediaal te ontwikkelen. Voor alle b2b vastgoedmarketingprojecten- en activiteiten kun je bij ons terecht.

Weet je al wat je nodig hebt? Vraag direct een offerte aan. We reageren binnen twee uur en zijn gewend met strakke deadlines te werken.

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op via telefoonnummer: 033 211 42 66.