Onze principes

Relationeel marketing business-to-business

We bouwen en versterken de relatie met je klantengroep met b2b-marketingprojecten die we uitvoeren volgens onze twee basisprincipes:

%

Van Idee tot Product (I2P)

%

Offline naar Online (O2O)

Multimedia

I2P-Principe

Idea-to-Product-principe. Een marketingidee is goed maar hoe weet je zeker dat elke cent die je investeert rendeert?

Tijdens een intakegesprek luisteren we naar je. Wat is jouw idee, welk concreet resultaat wil jij bereiken, wie zie jij als jouw doelgroep en hoe denk je dat we deze doelgroep kunnen triggeren? Vanuit onze kennis van de vastgoedmarkt en het mediagebruik nemen we de opdrachtgever mee in ons creatieve proces en komen we samen tot een onderscheidende contentcampagne.

We vinden een trigger, een verhaal dat jouw doelgroep werkelijk raakt of echte waarde toevoegt. We zoeken naar het juiste format zodat je boodschap het beste bereik heeft. En tot slot creëren we een multimediaconcept dat jouw doelgroep online en offline helpt te bereiken en zorgt voor interactie.

O2O-principe

Offline-to-Online-principe. Heb je al een bedrijfsmagazine of publiceer je advertorials? De vastgoedmarkt is een traditionele markt. Ontwikkelaars, beleggers, makelaars, adviseurs, taxateurs, ingenieurs, architecten en financiers hebben een schat aan kennis in huis, kennen de markttrends en indicatoren als de beste en dat is waarom de klanten hen vertrouwen. Traditioneel wordt deze expertise in print gecommuniceerd en valt de verspreiding en bereik van deze waardevolle kennis tegen.

We zorgen voor een efficiënte overgang van je printpublicaties naar een combinatie van crossmediaal uitgeven en de nieuwe media. We communiceren je expertise in een passend en effectief format – offlline en online – aan je klantengroep.

Digitale content is net als je vastgoedprojecten – blijft voor jaren staan. We bouwen voor jou een onderscheidende skyline in de digitale wereld.

Offline to online

Onze unieke aanpak

We kennen de doelgroep van onze klanten uitstekend en hebben veel ervaring in de vastgoedmedia- en communicatie en daarom kunnen we de traditionele vastgoedcommunicatie op een innovatieve wijze inrichten.

Wat we ook anders doen is dat we altijd proberen te zorgen dat jouw contentmarketingconcept duurzaam is. Dat betekent dat het long-term gebruikt en hergebruikt kan worden. Het multimediaformat dat we voor je ontwikkelen kan kenmerkend voor je brand worden en jouw merk versterken.

We doen dit in samenwerking met media, sport, cultuur, onderwijs en retail. En alles wat we maken beantwoordt aan de uitgangspunten:

creatief, duurzaam, mooi en innovatief

Wat is dat vonkje van jouw bedrijf?

Laten we samen sparren hoe we jouw verhaal aanstekelijk kunnen maken.

SK Projects is een marketingadviesbureau dat zich onderscheidt door vanuit de marktkennis te starten met uitgeefprojecten en deze vervolgens crossmediaal te ontwikkelen. Voor alle b2b vastgoedmarketing projecten- en activiteiten kun je bij ons terecht.

Weet je al wat je nodig hebt? Vraag direct een offerte aan. We reageren binnen twee uur en zijn gewend met strakke deadlines te werken.

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op via telefoonnummer:
033 211 42 66.